DJ Chrono i Nazzif u petak u sklopu novog "Die Tanznacht" u klubu Trezor

Promotivni tekst
DJ Chrono i Nazzif u petak u sklopu novog "Die Tanznacht" u klubu Trezor
Facebook / DJ Chrono
Novembarsko izdanje klupskog programa Die Tanznacht će u petak, 30. novembra, u klubu Trezor, pored domaćina, dvojca Sijaha i Kolende, ugostiti dva sjajna regionalna DJ-a i producenta, Dj Chrona iz Subotice, te Nazzif-a.

Zoltan Salai poznatiji kao DJ Chrono je dj/producent nove generacije. Već sa 15 godina počeo je da pravi muziku, da bi u svojoj 18. prvi put stao iza mix pulta, te od tada korak po korak gradi svoju karijeru. Fan bazu stiče puštajući  Progressive House, a kasnije, šireći svoje muzičke vidokruge i drugim plesno orijentisanim muzičkim stilovima.

Čest je gost klubova u Sloveniji, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Holandiji, Mađarskoj, Grčkoj i na Malti.

Pored dj-inga, aktivno se bavi i produkcijom, tako se njegova muzika našla na dosta label-ova, izdvojimo i izdanja za domaći Subamarine Vibes.

Zoltanove trake ste mogli čuti u setovima RICHIE HAWTIN-a, MARCO CAROLA-e, STEFANO NOFFERINI-a, NICK WARREN-a itd.

Pored Chron-a, drugi gost  je Nazzif, istinski „music digger“, čovjek od kojeg možete u jednom setu čuti i poneku classic house traku, moderan afro house zvuk,  ali i dobar techno te još bolji acid. Nazzif je u muzici praktično cijeli život, kao član bendova, DJ, ali i tvorac muzike za dokumentarne i kratke filmove.

Za najbrže od vas Rooster, naš pijetao ima i nekoliko poklon ulaznica.

Cijena ulaznica je 7 KM do ponoći, a 10 nakon toga, dakle, dođite ranije.

Plakat - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije