Die Tanznacht u sarajevskom klubu Trezor 8. septembra

Radiosarajevo.ba
Die Tanznacht u sarajevskom klubu Trezor 8. septembra

Klupski program “Die Tanznacht”, koji više godina realizuju DJ dvojac Sijah & Kolenda i label Submarine Vibes, vraća se pred domaće ljubitelje elektronske muzike u novom prostoru sarajevskog kluba Trezor.

U novoj sezoni, kako kažu organizatori, u planu su vrlo interesantna gostovanja, a već prvo će se desiti 8. septembra kada u goste stiže “Last of Me”, projekat iza kojeg stoji Milan Ranđelović iz Niša, koji je imao nekoliko zapaženih pojavljivanja na izdanjima Submarine Vibesa.

Chris Bravo - Seven Years Ago (Last Of Me & Dejan Mladenovic Remix) / Ready Mix Records

Uz standardne domaćine programa, Sijaha & Kolendu, svojim setom publici će se predstaviti i mladi sarajevski producent i DJ 2Odd, koji je objavio svoj debi na ljetnoj kompilaciji SV-a, pa će tako i prvo izdanje Die Tanznacht-a biti i svojevrstan label showcase.

2odd - Bcs Of You (Original Mix)

Sijah & Kolenda X FBL Music

Milan Ranđelović na sceni je prisutan duže od deste godina, a pod pseudonimom Last of Me bilježi izdanja na brojnim svjetskim lejblovima, između ostalog i na Berdrock Records-u legendranog John Digweed-a.

Milanova vizija je jasna, klubski orijentisan underground house zuvk, bez ikakvih mainstream uticaja.

2016.godine pokrece sopstveni label „Moving Dub Records“ , orijentisan na dub techno i house zvuk.

Definitivno gostovanje, koji ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka ne bi trebali propustiti.

Last Of Me

Die Tanznacht će u narednoj klupskoj sezoni, u klubu Trezor, domaćoj publici predstavljati domaće, regionalne i svjetske DJ-eve i producente koji gaje underground zvuk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije