Cinema City: Od 9. augusta gledajte horor "Niz mračni hodnik"

Radiosarajevo.ba
Cinema City: Od 9. augusta gledajte horor "Niz mračni hodnik"
Cinema City / Niz mračni hodnik

Niz mračni hodnik (Down a Dark Hall) je drama, horor od producenata serijala Sumrak sage.

Glavne uloge u filmu tumače Anna Sophia Robb, Taylor Russell, Uma Thurman...

Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice....

Pored nove horor drame, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler i franšizu Nemoguća misija: Razilaženje, zatim kriminalističku akciju Sicario 2: Rat bez pravila sa oscarovcem Benicio Del Torom, Josh Brolinom i Catherine Keener u glavnim ulogama, te napeti triler 10 x 10 sa Luke Evansom i Kelly Reilly u glavnim ulogama.

Za najmlađe posjetitelje pored nove animirane avanture Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju na repertoaru Cinema Cityja su i tri animirane komedije Izbavitelji 2, Prinčeva strana priče i Luka i čarobni muzej.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije