Četiri nova filmska naslova u Cinema Cityju od 25. januara

Radiosarajevo.ba
Četiri nova filmska naslova u Cinema Cityju od 25. januara
U sarajevskom kinu Cinema City od 25. do 31. januara možete pogledati četiri nova filmska naslova.

LABIRINT: LIJEK SMRTI 3D
SVJETSKA PREMIJERA 25. JANUAR
Originalni naslov: Maze Runner: The Death Cure
Redatelj: Wes Ball
Uloge: Dylan O Brien, Walton Goggins, Kaya Scodelario
Žanr: Akcija, Sci-Fi, triler
Trajanje: 140 min

Sinopsis
U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint...

B1_Maze_Runner_Death_Cure_HR.jpg - undefined

Maze Runner: Death Cure

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA
OD AUTORA FILMOVA MRTAV LADAN I ČITULJA ZA ESKOBARA
Originalni naslov: Patuljci sa naslovnih strana
Redatelj: Milorad Milinković
Uloge: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić
Žanr: Komedija
Trajanje: 91 min

Sinopsis
Od režisera komedija Mrtav ladan i Čitulja za Eskobara stiže nam nova regionalna doza smijeha. Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvijezda reality programa koji se zove Tri minuta slave. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vrijeđa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cijenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne riječi magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se mijenja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade djevojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvijezdu. Smještaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo namještaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uvjeri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je cijeli njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

manje.jpg - undefined

Plakat

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC
SINHRONIZIRANO
Originalni naslov: Gnome Alone
Redatelj: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Glasovi: Olga Pakalović, Filip Križan, Ivica Zadro...
Žanr: Animacija, obiteljski
Trajanje: 89 min

Sinopsis
Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada djevojčica Chloe otkrije da u njezinoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti. Patuljci se naime bore protiv zločestih Troggsa koji stižu iz druge dimenzije...

B1_GnomAlone_HR_NOVO.jpg - undefined

Gnom Alone

SAV NOVAC SVIJETA
INSPIRISANO ISTINITIM DOGAĐAJIMA
Originalni naslov: All the Money in the World
Redatelj: Ridley Scott
Uloge: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Christopher Plummer...
Žanr: Kriminalistički, misterija
Trajanje: 132 min

Sinopsis
Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. U utrci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

B1_ALL_THE_MONEY_IN_THE_WORLD_GG_FINAL_HR.jpg - undefined

All the money in the world

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije