Bad boys, bad boys, whatcha gonna do: Zločesti dečki stižu u Cinema City!

Radiosarajevo.ba
Bad boys, bad boys, whatcha gonna do: Zločesti dečki stižu u Cinema City!
Foto: Cinema City / Bad boys, bad boys...

Od 16. januara na repertoar Cinema Cityja stiže dugoočekivani akcioni nastavak Zločesti dečki zauvijek i romantična drama Skriveni život.

Zločesti dečki zauvijek (Bad Boys for Life) je dugoočekivani nastavak akcijske avanture u kojoj glavne uloge repriziraju Will Smith i Martin Lawrence. Originalni film "Zločesti dečki" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije.

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju...

Skriveni život (A Hidden Life) je romantična biografska drama u režiji Terrencea Malicka, a u kojoj glavne uloge igraju Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist i Bruno Ganz.

Film je temeljen na istinitim događajima, a donisi priču o Austrijancu koji je zbog svoje katoličke vjere odbio uzeti oružje u ruke za Hitlerovu Njemačku te je zbog toga završio u zatvoru. Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: "Imaš obaveze prema domovini". Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima...

Pored dva nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju ratnu dramu 1917 u režiji Sama Mendesa, zatim porodičnu avanturu Dolittle u kojoj glavne junake igraju Tom Holland, Robert Downey Jr. i Rami Malek, te kriminalističku dramu Skrivena laž u kojoj glavne uloge igraju oscarovka Helen Mirren i nominirani za Oscar Ian McKellen.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi: Špijunaža i kamuflaža, Snježno kraljevstvo 2 i Frka.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije