Anita Šunjić predstavlja novi spot

Radiosarajevo.ba
Anita Šunjić predstavlja novi spot
0 / Anita Šunjic
Pjesma Sretna na dan je novi singl mlade autorice iz Mostara.
 
 
 
Anita Šunjić, pobjednica festivala New musician or a brand new band, scene sarajevskog Monumenta, snimila je spot za pjesmu čiji je generalni pokrovitelj upravo bio Club Monument, dok je Radio Sarajevo bio ekskluzivni medijski partner takmičenja.  Kao pobjednica takmičenja nagrađena je snimanjem pjesme u studiju i pod producentskom palicom maestra Damira Arslanagića. Učesnici u takmičenju su bili: Adin Mulaahmetović, bend Starbridge, Tale Quale i Anita Šunjić. Nakon četiri sedmice takmičenja Anita Šunjić je jednoglasno izabrana da ponese titulu pobjednika takmičenja. 

Pjesma i spot će po prvi put biti prezentovani za javnost večeras, sa početkom u 22:00 u Clubu Monument (Hootters, Strossmayerova 3).

Ulaz za dogadjaj je slobodan, a Anita ce ovom prilikom održati i koncert za sve generacije.  Pozivamo sve da još jednom podrže mladu umjetnicu Anitu Šunjić dolaskom na večerasnji samostalni koncert!
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije