Ibrakadabra vas savjetuje: Ovo je 10 zlatnih pravila uspjeha

Radiosarajevo.ba
Ibrakadabra vas savjetuje: Ovo je 10 zlatnih pravila uspjeha
EPA / Zlatan Ibrahimović
Švedski napadač bosanskih korijena, Zlatan Ibrahimović važi za jednog od najboljih napadača svijeta. Gotovo da ne postoji ljubitelj nogometa u bilo kojem kutku svijeta, a da nije čuo za Zlatana Ibrahimovića.

Osim prema sjajnoj igri koju pokazuje na zelenim terenima diljem svijeta, Zlatan je poznat i po komentarima koje daje u medijima, a koji često ostavljaju mnoge bez daha, a nevjerovatna je i njegova navika da često o sebi govori u trećem licu.

No, često ljubitelji lika i djela Zlatana Ibrahimovića te njegove osobine pravdaju teškim životnim putem, kojim je morao proći da bi došao do titule jednog od najboljih nogometaša svijeta svoje generacije. Od skromnog stana na četvrtom spratu zgrade u predgrađu Malmea, gdje je odrastao, do danas, kada je prvi napadač Manchester Uniteda, Zlatan je prešao težak put i naučio mnogo toga, a te savjete dijelio je i u mnogo prilika tokom razgovora sa medijima.

U nastavku i vi pogledajte deset zlatnih pravila uspjeha koje Ibrahimović gaji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije