Važna poruka: Djevojke u kupaćim kostimima pokazale strije i celulit

Radiosarajevo.ba
Važna poruka: Djevojke u kupaćim kostimima pokazale strije i celulit

Neki su još uvijek u potrazi za savršenim kupaćim kostimom u kojem će prošetati plažama ovoga ljeta. Nekima to teško pada jer koliko god je kupaći kostim savršen, smatraju da njihovo tijelo nije, pa im je teško skinuti se na plaži, bazenu, pa čak i u vlastitom dvorištu.

Zbog toga je Callie Thorpe odlučila poslati važnu poruku i tako pokušati utjecati na pozitivno razmišljanje žena širom svijeta. Objavila je fotografiju s grupom prijateljica koje nose kupaće kostime. Sve djevojke na fotografiji samouvjereno pokazuju celulit, strije, ožiljke, modrice i pregibe na koži od debljine.

“Kad sam vidjela fotografiju, svidjelo mi se koliko su naša tijela različita i kako izgledaju, a to me inspiriralo na objavu”, otkrila je Thorpe za časopis Health.

Thorpe savjetuje svojim pratiteljima da uživaju u svemu najboljem što ljeto pruža: sladoledu, plažama ili opuštanju, bez osjećaja da moraju prekriti svoje tijelo ili brinuti o tome kako će izgledati na fotografijama.

Fanovi su zahvalili Thorpe na poruci o prihvaćanju vlastitog tijela, a mnogi su rekli i kako treba konstantno podsjećati da je koža prekrasna baš takva kakva jest.

 

A post shared by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije