Vatrena bolničarka: Lijepa ljekarka ostala bez licence zbog izazovnih slika

Radiosarajevo.ba
Vatrena bolničarka: Lijepa ljekarka ostala bez licence zbog izazovnih slika

Prije pet godina Nang Mwe San iz Mijanmara završila je studij na Medicinskom fakultetu. Medicinu je upisala kako bi ispunila želju roditelja, no posao ljekarke nije je previse privlačio. Ipak, radila je u struci i nekoliko godina pomagala mnoge neprofitne medicinske organizacije. 

Lijepu Nang Mwe San mnogo više je privlačio poziv foto-modela. Još 2017. godine počela je na Instagramu objavljivati svoje izazovne slike u bikiniju što joj je donijelo veliku popularnost i nekoliko stotina hiljada pratitelja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Nang Mwe San (@nangmwesan) on

Lascivne slike privukle su pažnju publike ali i nadležnih medicinskih institucija Mijanmara. Udruženje ljekara Mijanmara pozvalo je Mwe San da izbriše  slike s Instagramu i prestane s deljenjem fotografija.

Vatrena ljekarka je potpisala dokument, ali je nastavila objavljivati izazovne slike pošto je u međuvremenu napustila ljekarski poziv.

Kršenje potpisanog sporazuma imalo je posljedice: Medicinski savjet Mijanmara lišio je Nang Mwe San profesionalne ljekarske licence. Sada se konačno može posvetiti onome što voli.

 
 
 
View this post on Instagram

I really luv my bikini line

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije