U Sarajevu otvoren Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa

Radiosarajevo.ba
U Sarajevu otvoren Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa
Foto: Promo / Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

Predsjednik Turističke zajednice kantona Sarajevo Nermin Muzur svečano je otvorio Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019, te istakao važnost održavanja ovakvog sajma za Sarajevo i za cijelu BiH.

Sajam će trajati dva dana, te posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 posto, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program. Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, a ulaz je besplatan.

Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednom mjestu ispunit će sva vaša očekivanja. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetioce.

Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva dešavanja.

Prema riječima portparola kompanije Sfera d.o.o. Mostar, organizatora događaja, sajam je izazvao veliko interesovanje javnosti, a cilj je da postane tradicionalni događaj, te da se održava svake godine.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije