Tajne: Sve što niste znali o seksi modelima i grudnjacima Victoria's Secreta

Radiosarajevo.ba
Tajne: Sve što niste znali o seksi modelima i grudnjacima Victoria's Secreta
EPA / Modna revija Victoria's Secret
Nisu svi Fantasy grudnjaci jednaki!

Gisele Bündchen, Karolina Kurkova i Tyra Banks su među onima koje su pronosale dijamantima optočeno rublje na godišnjima revijama Victoria's Secreta.

Obzirom da se dizajn i supermodeli mijenjaju svake godine, Fantasy grudnjak ostaće upamćen kao skup, veličanstven sa dijamantnim i drugim detaljima, piše Vogue.

Vrijeme da saznamo još šest zanimljivih činjenica o ovim grudnjacima i ženama koje su bile dovoljno sretne da ga nose.

- Još 1996. godine, Claudia Schiffer je pomogla predstavljanju ideje o dijamantnom grudnjaku nazvanom Million Dollar Miracle Bra. Iako je Claudia godinu kasnije, prvi i zadnji put, prošetala pistom Victorijinih anđelica, ona je ovaj grudnjak nosila samo jednom, za posebnu foto sesiju.

- Cilj je bio da ovaj grudnjak postane ultimativni poklon za praznike, no tada još nije bio prisutan na pistama. Trebalo mu je pet godina, dakle 2001. da dođe na red. Tadašnje izdanje nazvano Heavenly Star Bra nosila je Heidi Klum.

- Procijenjen na 15 miliona dolara, Red Hot Fantasy Bra ostao je najskuplji dizajn grudnjaka do sada. Uz 1300 dragulja uključujući i tajlandske rubine, grudnjak je dugo nosio Guinnessovu titulu najskupljeg komada donjeg rublja.

- Pet godina kasnije, Bündchen je nosila grudnjak sa kruškolikim dijamantom od 101 karata. To je bio jedan od najvećih dijamanata na svijetu koji je iskorišten na pisti.

- Čak i sa statusom Anđelica, manekenke su nosile grudnjak jednom i to je to. No, Heidi Klum je imala tu čast čak tri puta, kao i Adriana Lima. Ona je zadnji put bila na toj pisti 2014. uz kolegicu Alessandru Ambrosio.

- Ko ne voli modne dodatke? Selita Ebanks je nosila Holiday Fantasy Bra 2007. godine, uz odgovarajuće dijamantne gaćice. Candice Swanepoel je obukla Royal Fantasy iz 2013. uz dodatni kaiš od 18 karatnog zlata. 

Uživajte u fotogaleriji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije