Parovi / Sudbinske ljubavi horoskopa: Bit će zajedno, kad-tad

17. 12. 2016. u 15:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje kažu da su primjer velike strasti i emocija, primjer veza koje ne mogu da se izbjegnu. Ipak, to ne znači i da će zauvijek živjeti sretno i zaljubljeno...

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju jaku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Vaga će sa druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti, piše Mali horoskop.

Bik i Škorpija

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni. Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu da se poprave.

Rak i Jarac

Osećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju da se stalno podsjećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

Blizanci i Strijelac

Privlačnost između ova dva znaka nije samo fizička, već se onda odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci i filozof Strijelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može da iznervira stav Strijelca da on sve najbolje zna, dok Strijelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju. Rješenje je u zajedničkim putovanjima.

Lav i Vodolija

Kralj svog svemira Lav, ne može da odoli slobodnoj Vodoliji koja priznaje samo svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodoliju je najprivlačnija Lavova harizma. Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društvenim konvencijama mogu da dovedu do problema. Spas od problema moraju da potraže u krevetu, daleko od ostalih.

Djevica i Ribe

Djevica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Djevica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Djevici pokaže kako da se opusti. Neopuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Djevici, a želja za kontrolom Dejvice da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spašavaju vezu.

Tagovi: ljubav horoskop

NEMA KOMENTARA