Šta nam donose zvijezde u predstojećoj sedmici?

Radiosarajevo.ba
Šta nam donose zvijezde u predstojećoj sedmici?
Foto: Unsplash.com / Ilustracija

Ljubav, posao, zdravlje - stvari su koje interesuju svakoga od nas.

Zvijezde nam otkrivaju šta u toku naredne sedmice možemo očekivati od njih.

Donosimo vam pregled horoskopa za sljedeću sedmicu.

Ovan

Odnosi s vašim partnerom će biti napeti. Nemojte donositi ishitrene odluke. Oni koji su slobodni, bit će na slatkim mukama jer će imati mnoštvo ponuda.

Vaše radne kolege će očekivati da rješavate njihove probleme. Preporuka je da se posvetite samo sebi i svojim obavezama.

Očekujte probleme sa želucom i hormonima.

Bik

Nemojte dodatno pogovršavati odnos sa svojim voljenim odnosno voljenom. Kao i ovan, slobodni će imati mnoštvo udvarača, ali će vam samo rijetki privući pažnju.

Izazovi, problemi, komunikacija s osjetljivim ljudima - obilježit će radne dane, ali ćete uspjevati adekvatno odgovoriti na njih.

Zdravlju će vam naškoditi alergijske reakcije.

Blizanci

Relativno mirno more očekujte u ljubavnom odnosu. Izgledne su manje trzavice. Slobodni blizanci će imati komunikaciju s više osoba u čemu će uživati. Očekujte prijatno iznenađenje.

U poslu neće biti tako prijatno kao u ljubavi. Teško ćete postizati ciljeve, tako da nemojte biti previše ambiciozni.

Alergije vas neće zaobići, možda ni problemi sa stomakom i pritiskom.

Rak

Prijedlog je da okončate nesuglasice s partnerom. Ovaj prijedlog shvatite ozbiljno, u protivnom ćete se suočiti sa konfliktnim situacijama.

Ljubavni problemi će se odraziti na vaš život, ali ne isključivo negativno. Očekujte probleme, ali imat ćete energije da se borite za svoje ciljeve. Istrajte do kraja.

Bit ćete nervozni tokom cijele sedmice.

Lav

Prvo ja, pa svi ostali - razmišljanje je koje će negativno uticati na vašu vezu. Pokušavat ćete odstraniti probleme, ali ćete pri tom napraviti mnogo grešaka. Poželjno je da uradite jedan mali flert. Slobodni neka ne očekuju filmsku ljubavnu priču sa sretnim završetkom.

Ne pokušavajte raditi mnoštvo zadataka istovremeno. Možda dobijete ponudu iz inostranstva za posao.

Otiđite kod ljekara.

Djevica

Uživajte u trenutku. Slobodne djevice će biti iznenađene i trebat će im vremena da shvate o čemu je riječ.

I u poslu slijede pozitivna iznenađenja koja će od vas zahtjevati razumnu reakciju. Bit ćete u prilici da pokažete zube nekim osobama.

Neće ni vas zaobići alergije i problemi sa stomakom.

Vaga

Puno ćete uložiti napora, ali ćete malo dobiti - ovako se može opisati vaš odnos s partnerom u narednoj sedmici. Slobodni će uživati u flertovanju.

Nećete moći odgovoriti na zahtjevne zadatke. Zato dio njih prebacite na druge. Pokazat će se da li je vaš optimizam bio utemeljen.

Mučit će vas prehlade i gripe.

Škorpija

Izbjegavajte sukobe s partnerom. Energiju koju ćete imati preusmjerite u pozitivnom pravcu. Slobodnoj škorpiji se savjetuje da odaberu osobu koja joj se dopada, ali je pitanje da li će to ona shvatiti.

Dat ćete sve od sebe da ispunite svoje obaveze. Ali će biti upitno da li to možete. Ako ne mognete, priznajte to sebi i tražite pomoć.

I škorpije će biti nervozne.

Strijelac

Nećete se moći dogovoriti s partnerom kako provoditi dane. Vi biste mir i opuštanje, ali on ili ona ne. Vjerovatno ćete biti primorani da se prilagodite željama drugog. Zaboravite ljubavi iz prošlosti i tražite nove prilike - prijedlog je za slobodne strijelce.

Uvijek će vam faliti ono malo da nešto uradite u potpunosti. Pravit ćete manje pomake. Nešto ćete morati prolongirati za bližu budućnosti.

Izgledna je prehlada.

Jarac

Nastojat ćete da se izborite sa velikim zahtjevima. Zato će vam biti potrebno strpljenje. Budite strpljivi do kraja sedmice. Slobodni će imati brojne udvarače, ali će postojati jedan problem. Mnogi od njih su vama čudni i nećete znati šta raditi.

Radna sedmica će vam se svoditi na bespotrebnu komplikaciju.

Budite pažljivi jer su moguće povrede, a i vi ćete biti na meti prehlada i gripa.

Vodolija

Toliko će vam biti dobro s njom i s njim da ćete se zbog toga zabrinuti. Razlog ćete tražiti u sebi. Flertovanje i udvarači - to će biti ljubavni život slobodnih vodolija.

Zamarat će vas to što ćete iznova izvršavati iste obaveze. Uzmite predaha, ali to ne znači da odlažete poslove.

Prehlade, gripe i alergije - opis je vašeg zdravstvenog stanja.

Ribe

Nemojte biti sitničavi, već uživajte. Slobodne ribe će također imati veliki broj udvarača na koje će podozrivije gledati. Možda vas privuče neko ko na vas nije obraćao pažnju.

Griješit ćete u poslu, ali to će biti u granicama normalnog ili prihvatljivog. Obaveze i užurbanost će biti odlika radnih dana.

Izgledni su reumatski bolovi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije