Dužina kose odgovara karakteru: Duga, do ramena ili kratka

Radiosarajevo.ba
Dužina kose odgovara karakteru: Duga, do ramena ili kratka

Znate kako kažu – kad želiš da promijeniš nešto u životu, promjeni frizuru – i čini se da je to zaista tačno, piše Ljepota i zdravlje.

Neke žene mogu da promjene sve dužine kose u svom životu ako im je takav karakter, a druge će se pak, poput slavne urednice Voguea Anne Vintour, cijeli život držati jedne frizure. Provjerite šta vaša kosa govori o vama!

kratka_kosa.JPG - undefined

Vrlo kratka kosa

Samouvjereni ste, društveni, prijatni i vrcavi. Vama je vrlo lako da steknete nove prijatelje. Volite poslove u kojima vaša inteligencija dolazi do izražaja. Probleme rješavate smireno i pošteno.

Bob i druge frizure iznad ramena

Iskreni ste i govorite istinu, pa čak i kada ona boli. Dobro balansirate privatni i poslovni život. Neustrašivi ste i dobro organizirani. Ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite nova iskustva.

Ilustracija - undefined

Pixabay: Ilustracija

Lob i frizure u dužini ramena

Volite elegantan, sofisticiran i ženstven izgled. Volite da pričate, a vaša prirodna ljepota privlači sve na vašem putu. Volite izazove i nove projekte, a specijalnost vam je dugotrajno prijateljstvo.

Duga kosa

Oprezni ste i strpljivi sanjari. U ljubavi tražite dugotrajnu vezu i dajete sve od sebe, ali vrlo ste izbirljivi i zahtjevni pri odabiru partnera. Borite se za svoje snove i uspijevate u svemu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije