Promovisan sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

Sponzorisani tekst
Promovisan sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019
Foto: BeatiFUL 2019 / U Sarajevu promovisan BeatiFUL 2019

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2019 sinoć se održala u Sarajevu.

Ispred BBI Centra make up artist Adi Hasić šminkao je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful. Promocija sajma održavala se po gradovima Bosne i Hercegovine kako bi se promovisao sajam, te predstavio program.

U Sarajevu promovisan BeatiFUL 2019 - undefined

Foto: BeatiFUL 2019: U Sarajevu promovisan BeatiFUL 2019

Naime, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2019 održat će se 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 posto, vrijedne nagrade, ali i bogat program. Više od stotinu brendova predstavit će se na sajmu sa odličnim ponudama i novitetima.

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti putem Facebook stranice Beautiful ili web stranice www.sajam.beautiful.ba.

U Sarajevu promovisan BeatiFUL2019 - undefined

Foto: BeatiFUL 2019: U Sarajevu promovisan BeatiFUL2019

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan, a svi ste dobrodošli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije