Prepoznajte na vrijeme: Tri najgora znaka horoskopa

Radiosarajevo.ba
Prepoznajte na vrijeme: Tri najgora znaka horoskopa
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop
Horoskop znak kojem pripadate mnogo govori o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama. Ipak, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama.

Djevica

Opsesivno-kompulsivni neurotici, koji se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira da li je došlo vrijeme da vas eliminira. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom k savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Škorpija

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj jad ne mogu da podnesu sami, pa moraju da povuku još 100 ljudi za sobom. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavjera.

Dure se i ljute, bjesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili pol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou 5-godišnjeg djeteta. Ali, velika su zlopamtila i kovaće planove za osvetu, vraćati vam kada se više ni ne sjećate razloga.

Jarac

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do posljednjeg slova, riječ "oprost" i ne postoji u njihovom rječniku. Možete da živite pored njih cijelog života, da budete u braku, a da nikada ne saznate šta imaju da vam kažu. Osjećaje ne znaju da iskažu riječima, pa će umjesto "volim te" da vas dočeka odbijanje. Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, bježe glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što rade cijelog života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije