Poznate dame otkrile koja je njihova tajna kod skidanja kilograma

Radiosarajevo.ba
Poznate dame otkrile koja je njihova tajna kod skidanja kilograma

Svako od nas se barem jedanput odlučio isprobati neku dijetu i svi znamo koliko one mogu biti komplicirane, a katkad i nemoguće. Ipak, neke poznate dame podijelile su svoje dijetne tajne s ostatkom svijeta i priznajemo da smo tek sad iznenađeni, piše Diva.hr.

Miranda Kerr
Ako pitate nutricioniste, postoji samo jedan lijek protiv nadutosti, a to je kašičica nerafiniranog kokosovog ulja. Upravo je to ona pila te jamči da je to formula za ravan trbuh.

Beyoncé
Pjevačica se odlučila za dijetu koja se sastoji od devet čaša vode dnevno. Međutim, to nije bila obična voda, već sastavljena od javorovog sirupa, kajenskog papra i limunovog soka.

Elle Macpherson
Čuli smo za različite podjele hrane, međutim o razdvajanju hrane prema kiselosti nismo razmišljali... Upravo se tako hrani popularno zvana "The Body", odnosno ne unosi pretjeranu kiselu hranu kako bi se stablizirala pH vrijednost u organizmu. Visok pH imaju namirnice poput voća i povrća, dok se nizak nalazi, primjerice, u mlijeku ili mesu.

Kim Kardashian
Nakon što je rodila, Kim se intenzivno posvetila vježbanju, a otkrila je da tajna njezinog mršavljenja leži u - korzetu. Naime, njega nosi tokom vježbanja i smatra da on garantira uzak struk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije