Poznata manekenka objavila seriju golih trudničkih fotografija

Radiosarajevo.ba
Poznata manekenka objavila seriju golih trudničkih fotografija
Foto: Instagram / Iskra Lawrence

Manekenka i poznati model Iskra Lawrence pokazala je kako tijelo izgleda u šestom mjesecu trudnoće.

Učinila je to samo nekoliko dana nakon što je buru izazvala golišava fotografija Ashley Graham.

Britanska manekenka, koja je u objavila da sa suprugom očekuje dijete, ove jeseni poznata je kao aktivistica za promicanje slobode tijela pa je tako i ulazak u šesti mjesec trudnoće proslavila fotografiranjem na kojem je samo strateške dijelove tijela prekrila komadima bijele plahte.

“Željela sam podijeliti svoju perspektivu trudnoće budući da je svačija trudnoća jedinstvena. Moje tijelo se mijenja na toliko različitih načina da je to fascinantno”, napisala je uz fotografiju.

Uz objavu na Instagramu ova manekenka objavila je i video na YouTubeu, koji prati cijelo snimanje i u kojem je iskreno progovorila o promjenama kroz koje njezino tijelo prolazi, prenosi Index.hr.

Iako joj se polako pojavljuju strije i ostali problemi vezani za kožu, Iskra i dalje pokušava zadržati određenu razinu kondicije pa vježbama niskog intenziteta pokušava očuvati fleksibilnost.

Njezina objava dobila je puno pohvala, ne samo od običnih obožavatelja nego i od poznatih prijatelja poput glumice Yare Shahidi i Bebby Ryan, koja je komentirala:

“Strašno te volim. Hvala ti što dijeliš svoje iskustvo, pravi si poklon”.

“Izgledaš snažno, pozitivno i zapanjujuće kao i uvijek”, dodao je jedan obožavatelj.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije