Pogledajte koja je idealna serija za svaki horoskopski znak

Radiosarajevo.ba
Pogledajte koja je idealna serija za svaki horoskopski znak
PrtScr / Ilustracija

City magazin sastavio je TV horoskop - listu aktuelnih serija koje odgovaraju određenim horoskopskim znakovima. 

Ovan – Chilling Adventures of Sabrina

U ovoj seriji ima svega: humora, napetosti, uzbuđenja i kemp estetike, pa će ovnu biti nemoguće da se dosađuje. Na jeziv i romantičan način pripovjeda se priča o životu i avanturama jedne mlade vještice. Neustrašivost lika Sabrine i stalne promjene u radnji zasigurno će držati pažnju Ovnu.

Bik – The Great British Baking Show

Pošto su Bikovi poznati kao hedonisti, serija u kojoj se ljudi takmiče ko će pripremiti ukusniji desert ili slanu zakusku, definitivno je nešto što će im biti blisko. Učesnici su mirni, civilizovani i duhoviti, što znači da će Bikovi dok uče nove recepte moći i da se relaksiraju, a to im je uvek potrebno.

Blizanci – Salt, Fat, Acid, Heat

Serija govori mnogo više od samo pukog uživanja u hrani. Ona govori o gladi za životom, a to je nešto u čemu će se Blizanci pronaći. Glavna protagonistkinja, voditeljka i kuvarica, proputovaće čitav svijet, i zaključiti da je dijeljenje iskustva sa ljudima ono najvažnije. Blizanci veruju u komunikaciju i konekciju, baš kao i ova serija.

Rak – One Day at a Time

Porodica sastavljena od tri generacije kubansko-amerikanskog porijekla, istopiće osjetljivo Rakovo srce u najboljem smislu te riječi. Ljubav, prijateljstvo, porodični odnosi i jake emocije, ono su do čega Rak naročito drži. Zato će im ova serija, koja se kroz humor bavi ozbiljnim temama, pomoći da se pronađu.

Lav – Bodyguard

Britanska serija će se dopasti Lavovima jer govori o lojalnosti, snazi, inteligenciji i hrabrosti. Glavni lik kojeg pratimo jeste telohranitelj, a pitanja koja serija postavlja biće izuzetno bliska vatrenom Lavu. Koliko biste daleko išli da nekog zaštitite? Šta se dešava kada su vam dužnosti i vjerovanja različiti? Lavovi razumiju ovakve nedoumice, pa će ostati zalijepljeni za ekran.

Djevica – Tidying Up with Marie Kondo

Djevice cijene čistoću, urednost, organizovanost, i uvijek vode računa o najsitnijem detalju. Upravo su to razlozi zašto će zavoljeti ovu seriju, u kojoj pratimo jednu damu koja pomaže ljudima i porodicama da srede i organizuju svoj životni prostor. Pored toga što će pokupiti pregršt korisnih savjeta, Djevice će se relaksirati, te shvatiti da ne moraju uvek da budu perfekcionisti po svaku cijenu.

Vaga – Crazy Ex-Girlfriend

Ne samo komedija, već i mjuzikl! Baš takva serija je potrebna Vagama kako bi njihov veseo duh došao do izražaja. Glavna junakinja kreće u potragu za svojom starom ljubavlju, a u seriji ima obilja sreće, nade i zabave. Ne samo da će Vage biti dobro raspoložene, već će njihova kreativnost biti podstaknuta, pa će zajedno sa likovima iz serije plesati i pevati po svojoj sobi.

Škorpija – YOU

Glavni lik u seriji je opsesivni progonitelj i ubica. Ipak, nekako ga zavolite, što će vam posebno poći za rukom ako ste u znaku Škorpija. Pametne i pronicljive škorpije znaće da cijene ovu napetu i mračnu seriju. Pošto se uvek bore za svoje ciljeve i dobro znaju šta hoće, Škorpije će uspeti da se povežu sa nedvosmislenom odlučnošću glavnog protagoniste.

Strijelac – Sex Education

Ako Strelci nešto vole, to je da se slatko smiju. Serija u kojoj tinejdžer, čija je majka seksualni terapeut, u školi počinje da pomaže svojim vršnjacima, uvrnuta je i netipična. Ima tu dosta drame, ali prije svega empatije, razumijevanja, prihvatanja sebe i drugih. Pored toga što će se Strelci zabaviti, sjetiće se i zašto toliko vjeruju u dobru stranu ljudi.

Jarac – Patriot Act with Hasan Minhaj

Jarčevi su vrijedni, savjesni i odgovorni. S druge strane, oni su inteligentni, pametni i posjeduju izuzetne intelektualne sposobnosti. Zato im je potrebna serija koja će ih stimulisati, a ova politička satira pružiće im upravo to. Originalna priča, sa harizmatičnim glavnim protagonistom, pružiće Jarčevima idealnu kombinaciju humora i dovitljivosti.

Vodolija – The IT Crowd

Poznato je da su vodolije intuitivni inovatori, sa specifičnom vizijom budućnosti. Pošto su vezani za tehnologiju i njen napredak, ova serija će im pružiti savršeni sklop duhovitog štreberstva. Njihovo predznanje vezano za kompjutere i internet učiniće da šale shvate mnogo bolje od drugih horoskopskih znakova.

Ribe – The Hook-Up Plan

Francuska serija govori o vezama, prijateljstvu, ljubavi i romansi. Ukratko, teme su sve ono što suštinski zaokuplja srce riba. Radnja serije vrti se oko glavne junakinje koja traži ljubav i njenih prijateljica koje joj pomažu. Ribe će znati da cijene ovako tretiranu viziju ljubavi, ali prije svega postaće svjesne nevidljive magije koja je svuda oko njih, piše noizz.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije