Ovo su tri najveće tajne koje žene skrivaju od svojih muškaraca

Radiosarajevo.ba
Ovo su tri najveće tajne koje žene skrivaju od svojih muškaraca
Foto: Pexels / Ilustracija

Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikada neće otkriti svome muškarcu.

Ma kako ga voljela, neke je stvari teško prevaliti preko jezika, bilo da se radi o strahu od osude ili jer se želi drugu osobu poštedjeti neugodnih saznanja:

1. Spavale su s više muškaraca nego što njihov muškarac misli

Ako muškarac upita svoju bolju polovicu s koliko ih je prije njega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole govoriti o svojim prethodnim vezama.

Žele li muškarci zaista saznati ko se skriva u njenoj prošlosti, morat će se svojski potruditi, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Cole. Ako i postoji najmanja sumnja da neće s odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će ga prešutjeti.

2. Glume orgazme

Čak 48 posto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 posto, svaki drugi put 16 posto, dok svaka dvadeseta žena uvijek glumi orgazam.

Prema istraživanju provedenom 2011. godine, 63 posto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 posto ih uopće nije željelo snošaj. Dakle, one ih jednostavno žele skinuti s dnevnog reda.

3. Održavaju kontakte s bivšima

Prema istraživanjima objavljenim 2010. godine gotovo 75 posto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada on uđe u prostoriju, piše Zadovoljna.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije