Ovih devet stvari muškarci žele u krevetu: Ali strah ih je pitati

Radiosarajevo.ba
Ovih devet stvari muškarci žele u krevetu: Ali strah ih je pitati
Foto: Pixabay / Ilustracija

Devetorica mladića otkrila su za Men's Health o čemu maštaju, od seksa u troje do jednostavnog maženja.

Svoje seks fantazije drže za sebe jer se boje reakcije partnerica.

Dean (27) kaže da bi rado da partnerica preuzme kontrolu i ponižava ga tijekom vođenja ljubavi jer ga to uzbuđuje. Želi dominu.

Daniel (24) priželjkuje grupni seks.

“To bi bilo ludo iskustvo, ali nikada nisam imao partnericu od koje bih to mogao tražiti. Morao bih popiti puno alkohola da to izustim i priznam”, rekao je.

Andrei (26) je zaluđen oralnim seksom.

“Volio bih da ponekad mogu tražiti da mi pruži oralni seks, a da se pritom ne osjećam kao da tražim da me opslužuje”, kaže.

Zaiden (29) mašta o strastvenoj spontanosti.

“Sviđa mi se kada žene agresivno i kreativno preuzimaju inicijativu, to me iznenadi. Ali, teško je tražiti od partnerice da bude spontanija”, rekao je.

Bill (21) oduvijek sanja o vezanju, od same pomisli na to mu se krv uskomeša i počne divljački jurišati tijelom.

“Uvijek sam maštao o vezanju djevojke, ali ne znam kako to tražiti od nje. Rado gledam 'Zakon i red'. Znam da to može otići u pogrešnom smjeru”, kazao je.

Tommy (26) fantazira o prostoj djevojci koja bi ga tijekom seksa 'častila' prljavim riječima.

“Volim kada djevojka govori prljavo, ali bilo bi mi neugodno zamoliti je da to učini. Također, nikako mi se ne bi svidjelo da i ona to zamoli mene, da joj vratim istom mjerom, ne znam kako bih to izveo”, otkrio je.

Grantu (25) je najveća fantazija - seks u troje.

“Želio bih seks u troje, ali ne bih volio povrijediti njezine osjećaje i navesti je da pomisli da mi se ne sviđa i da zbog toga tražim nešto više”, rekao je.

Billy (27) mašta o tome da doživi vrhunac sa spolovilom između njezinih grudi.

“Oduvijek sam maštao o seksu među njezinim grudima, ali nikada je to ne bih mogao pitati. Moglo bi biti ponižavajuće”, kaže.

Sam (29) bi se mazio.

“Ne želim je tražiti da me mazi. Nemojte se smijati! Mislim da djevojke nekako pretpostavljaju da se momci ne žele maziti, pa to niti ne rade, a mi ih to nećemo tražiti”, rekao je ovaj mladić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije