Ove stvari muškarci rade kada su stvarno zaljubljeni

Radiosarajevo.ba
Ove stvari muškarci rade kada su stvarno zaljubljeni
Pixabay / Ilustracija
Zaboravite na iskaze ljubavi u obliku skupih večera, buketa cvijeća i ostalih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama - muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari.
Pokazuje poštovanje
 
Ako je stvarno zaljubljen, pokazivat će poštovanje prema ženi i dati joj do znanja da je ona za njega puno više od lijepog lica i tijela koje može pokazivati drugima. Nažalost, velik je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopće ne razmišljaju.
 
Iskren je
 
Zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i uljepšavanja, piše Index.hr
 
Sjeti se važnih stvari
 
Zaljubljeni će se muškarac sjetiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu - od toga kakvu kafu pije do pjesme koju obožava slušati kad se probudi. To je dokaz da sluša kad nešto priča.
 
Trudi se biti bolji
 
Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila sretnija - ostali će misliti samo na sebe.
 
Bori se
 
Prije nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosječni muškarac ima 6 manje-više nevažnih veza s drugi ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra pretjerano važnima. No, zaljubljeni će se muškarac boriti da žena ostane u njegovom životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije