Osjećaj se posebno u novoj Alma Ras i Manners kolekciji!

Promotivni tekst
Osjećaj se posebno u novoj Alma Ras i Manners kolekciji!
Kažu da je žensko tijelo vječna inspiracija svih velikana umjetnosti.

Posmatrajući savršenstvo oblika i proporcija, kreativni tim uspješnog bh. brenda Alma Ras pronalazi inspiraciju u ženi i njenim željama, te svakodnevnim potrebama i posebnim prilikama.

Nova kolekcija, okupana suncem, njeguje ženstvenost, a ističe privlačnost. Kvalitetni materijali i pomno odabrani suptilni detalji unose magnetnu karizmatičnost, dok modeli nježno dodiruju žensko tijelo i oblikuju savršenu siluetu. Proljetne boje prate linije, počevši od više tonova roze, preko plave i teget, pa do neizbježne crne koja nosi vječnu eleganciju, čime je i zadržan fokus na ženstvenosti i seksipilu.

Ekskluzivna i limitirana linija Amra daje glamurozan izgled koji polazi od samog dizajna, ali i izbora poliamida koji nježno dodiruje i hladi žensko tijelo. Bordure unutar čipke prate oblike morske flore, a krive linije podsjećaju na strukturu školjke kao simbola neotkrivene tajne i misterioznosti. Svi detalji pomno birani i satkani u svakom komadiću naglašavaju seksipil i ljepotu ženskog tijela.

Kada su u pitanju novi trendovi, u sezonskim kolekcijama, kompanija Alma Ras ne zaboravlja muškarce. I od ove kolekcije, muškarci koji su odvažni i smjeli, mogu očekivati udobnost, kvalitet, ali i osjećaj samouvjerenosti i posebnosti.

Samo u mjesecu aprilu, u svim Alma Ras i Manners poslovnicama, odabirom 3 artikla po želji, treći, najjeftiniji, dobijate GRATIS, dok vas udobne i visokokvalitetne pidžame čekaju po cijenama već od 34,90 KM.

 Uživajmo svaki dan, uživajmo u osjećaju koji nam pruža Alma Ras i Manners!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije