Odmah ih se riješite: Ove četiri stvari unose negativnu energiju u vaš dom

Radiosarajevo.ba
Odmah ih se riješite: Ove četiri stvari unose negativnu energiju u vaš dom
Pixabay / Ilustracija

Prema mnogim uvjerenjima širom svijeta, postoje predmeti, kao i pozicije u kući, koje mogu da privuku veliku količinu negativne energije.

Pa, ako se osjećate kao da ne možete da se riješite nesreće, onda nemate šta da izgubite, te se riješite ovih 4 predmeta iz vašeg doma.

Ogledalo usmjereno ka krevetu

Vjeruje se da ogledalo postavljeno ka krevetu može izazvati probleme u ljubavnoj sferi, jer usmjerava negativne utjecaje na zdrav i kvalitetan odnos. Ako se u posljednje vrijeme svađate s partnerom i imate ogledalo usmjereno ka krevetu, sklonite ga sa zida i vidite šta će se desiti. Postoje velike šanse da problemi magično nestanu.

Crna vrata

Boja vrata može imati veliki utjecaj na vrstu energije koja "ulazi" u vaš dom, zajedno sa vama. Crna ulazna vrata unose negativnu energiju svaki put kad uđete u kuću. Ako već imate crna vrata i osjećate se kao da vas stalno prati nesreća, obojite vrata drugom bojom.

Predmeti s oštrim ivicama ili kaktusi

Kada su u pitanju oštri predmeti, kao i biljke s bodljama, dobro je znati da često pozivaju neželjenu negativnu energiju u vaš dom. Preporučujemo vam da ne kupujete kaktuse ili namještaj s oštrim ivicama, a ako ih već imate, uklonite ih na neko vrijeme iz vašeg doma i posmatrajte da li dolazi do promjena.

Slike brodoloma

Slike brodoloma imaju potencijal da izazovu unutrašnji nemir koji može uticati na odnose između onih koji dijele dom i raspoloženja. Ako imate takvu sliku u vašem domu, a vi u sebi osjećate neobjašnjiv nemir, onda se odmah oslobodite slike, piše Prva.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije