Nova Ambijenta zaslužna za bajkoviti enterijer Frutis apartmana

Promotivni tekst
Nova Ambijenta zaslužna za bajkoviti enterijer Frutis apartmana
Oficijelni vizual / Bajkoviti enterijer Frutis apartmana
Zavirite bajkoviti enterijer Frutis apartmana, uređenih od strane dizajnera NoveAmbiente, koji su i ovaj put zamahnuli svojim magičnim štapićem i proizveli ovu čaroliju.

Dizajnom je stvoren topao i prijatan enterijer, koji odiše šarmom planinskog stila, gdje je postignuta savršena kombinacija rustičnih elemanata i savremenih materijala.

Veliki prozori pružaju pogled na prirodno okruženje, u čijim ljepotama se može uživati tokom cijele godine.

Cjelokupni enterijer je „okupan" u sivim i smeđim tonovima, pomoću namještaja i primjenjenih materijala, a toplinu im daju drvni dekori, krzneni tepisi i mekane tkanine.

Ovaj enterijer priziva na što duži boravak na planini, a na kraju svega, jedno je sigurno - da ćete dugo pamtiti provedene trenutke i vraćati se planini tokom cijele godine..

Posjetite nas na adresi Nedima Filipovića na broju 3, na Čengić Vili, te uz visoku kvalitetu usluge, materijale po najnovijim svijetskim standardima, prepustite nam Vaše povjerenje i sa jednim od naših projektanata realizujte ideju od projekta do idealnog enterijera.

Pozovite nas putem kontakt telefona: 033/208-534 ili nam se javite putem Facebook stranice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije