Natalie Donnan: Zbog velikih grudi nikako ne mogu pronaći pravog muškarca

Radiosarajevo.ba
Natalie Donnan: Zbog velikih grudi nikako ne mogu pronaći pravog muškarca
Foto: Lenny Warren / Natalie Donnan

Ono što bi mnoge žene razveselilo, za Natalie Donnan (21) iz Kilmarnocka u Škotskoj je noćna mora, piše 24sata.hr.

Sitne je građe, a ima prirodne velike grudi od kojih ima bolove u leđima, teško joj je pronaći adekvatni grudnjak, a muškarci je, kaže, ne shvaćaju ozbiljno.

Natalie Donnan - undefined

Foto: Lenny Warren: Natalie Donnan

Kaže da joj grudi smetaju i željela bi da su manje. Problem joj je i odlazak u teretanu kao i duge šetnje. Kada prolazi ulicom muškarci joj često koješta dobacuju i vrlo joj je neugodno zbog toga.

“Uništile su mi život na mnogo načina. Otežavaju mi pronalazak dečka koji bi zaista mario za mene. Kada koristim aplikacije za upoznavanje, stalno dobivam komentare vezane za moje grudi. To nije vrsta pažnje koju želim i osjećam se poniženo”, rekla je ova majka jednog djeteta koja je nekada radila kao domaćica na brodovima.

Kaže da često čuje komentare drugih djevojaka da bi voljele imati velike grudi kao ona.

Natalie Donnan - undefined

FOTO: Društvene mreže: Natalie Donnan

Pokušava na internetu sakupiti 5.000 funti koliko stoji smanjivanje grudi, zamolila je neznance da joj pomognu uplatom donacija.

“Osjećala bih se ugodnije sama sa sobom jer bi mi to omogućilo normalniji život, život bez boli”, dodala je, a prenosi dailystar.co.uk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije