Neobični dizajn cipela i torbica: "Dogo" otvara prodavnicu u Sarajevu

Promotivni tekst
Neobični dizajn cipela i torbica: "Dogo" otvara prodavnicu u Sarajevu
Foto: Dogostore.com / Dogo proizvodi
Svečano otvaranje prve "Dogo" prodavnice u Bosni i Hercegovini bit će upriličeno u utorak 18. septembra.

Neobična radnja osmišljena da svim posjetiocima pruži osjećaj ugodnosti, užitka i zabave prilikom odabira modela nalazi se u Alta Shopping Centru, Sarajevo na drugom spratu.

Riječ je o prvoj bh. franšiznoj radnji turskog brenda Dogo® koje se mogu pronaći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barselone, Istanbula, Las Vegasa, Dohe i mnogih drugih gradova.

U svom asortimanu Dogo® nudi proizvode koji su jedinstveni sa svojim zabavnim dizajnom, a koji svojim vlasnicima omogućavaju slobodno izražavanje.

Dogo® veganski i ručni proizvodi su:

  • Šik
  • Umjetnički
  • Nosivi dizajn

Dogo® okuplja grupu kreativnih umova ovisnih o dizajnu i boji koji su motivirani srećom i zadovoljstvom kupaca. Naša filozofija je pružiti našim klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz našeg asortimana svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja.

U prodavnici Dogo Sarajevo imamo izloženo oko 150 originalnih uzoraka, koji će se redovno osvježavati novim dizajnerskim uzorcima apliciranim na cipelama, torbicama i ruksacima.

Ono što se ne mijenja je to da je svaki komad stvoren uvijek s osjećajem humora koji omogućava svom korisniku isticanja iz mnoštva. Podržan krilaticom Personalize Your Life inspirativni duh Dogo® dosegao je stotine hiljada ljudi širom svijeta.

Došlo je vrijeme da i u Sarajevu otkrijete Dogo® svečani, ludi, radosni, energični, posebni i nevjerojatni svijet! Dođite na druženje u periodu od 18 do 20 sati i uvjerite se sami.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije