Nakon Harlem shake i Ice bucket izazova ovo je najnoviji hit na internetu

Radiosarajevo.ba
Nakon Harlem shake i Ice bucket izazova ovo je najnoviji hit na internetu
EPA / Cilj je oponašati njih
Internet izazovi kako što je Harlem Shake ili ALS Ice Bucket challenge jedno vrijeme bili su globalni trend kojem niko nije mogao odoljeti, te su tim povodom društvene mreže preplavljene raznim videima i fotografijama ovakvih izvedbi.

Čak i ako niste jedni od onih koji stalno borave na društvenim mrežama, morali ste barem jednom čuti za ove svjetske trendove, a ovih dana društvene mreže preplavio je jedan novi izazov. Svima onima koji su plesali prema određenom obrascu ili prosipali na sebe ledenu vodu, ovog puta u zadatak je stavljeno da glume lutke iz izloga.

Takozvani #MannequinChallenge zahtjeva nekoliko učesnika kako bi zajednički izveli jednu dramatičnu scenu za vrijeme dok u pozadini svira „Black Beetles“, nova pjesma hip hop dvojca Rae Sremmurd.

Ovaj trend proširio se društvenim mrežama krajem oktobra, a vjeruje se da su ga započeli srednjoškolci na Floridi. No, nisu samo srednjoškolci ti koji snimaju videa slična tome, pa je tako cijeli sportski kolektiv Pittsburgh Steelersa ili Milwaukee Bucksa, za koje nastupa Mirza Teletović, kreirao svoje verzije #MannequinChallenge-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije