Nekretnine / Najskuplji stan u Evropi: Pruža fantastičan pogled na stazu Formule 1

26. 12. 2018. u 10:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Glomazni balkon koji okružuje ovaj stan površine oko 750 kvadrata, ima nevjerovatni pogled na stazu Formule 1 i slavnu luku Monaka, Port Herkules.

Ovaj nevjerovatni stan u Monaku koji se prodaje po nevjerovatnoj cijeni odgovorit će na sve vaše potrebe, prenosi LuxLife.

Za početak, ovaj posjed koji se zove Le Panorama, posjeduje pet podruma, šest spavaćih soba i četiri parking mjesta, a uz to, skoro je renoviran.

Kada vam dosadi šetnja među mega bogatim i poznatim ljudima, ovaj stan će vam ponuditi svoj nevjerovatni balkon, kao savršeno skrovište koje vam daje priliku da uživate u pogledu, bez ometanja.

Osim toga, dobit ćete i svoje privatno kino, smješteno u zvučno izolovanoj prostoriji koja vam može služiti i kao studio za snimanje.

Drveni podovi i izoblje prostora u ovom stanu dekorisani su na najbolji način, dok sam stan ima dvostruki prijemni prostor i glomaznu kuhinju opremljenu vešerajem također.

Glavna spavaća soba ima svoju garderobu i privatno kupatilo, a tu je također i dodatnih pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilima, toaleti za goste i odvojena garderoba.

U cijenu veću od sedamdeset miliona eura uključen je i namještaj, kreiran po mjeri baš za ovaj stan. Art Deco dizajn je definitivno ono što će najlakše okarakterisati ovaj prostor, koji u sebi sadrži i najnoviju tehnologiju.

Dodatni životni prostor otvorenog plana nudi vam drugi dio, trpezariju, kuhinju i kancelariju.

Ako svemu tome dodamo činjenicu da se stan nalazi u drugom najmanjem gradu-državi, u samom srcu francuske rivijere koja je poput magneta za bogate i poznate, onda možemo znati da će vam prve komšije biti neki zaista interesantni ljudi, poput Luisa Hamiltona, Nikoa Rozberga, holivduskih zvijezda, pjevača i supermodela.

NEMA KOMENTARA