Najjači čaj: Za samo 24 sata vidjet ćete promjenu na tijelu

Radiosarajevo.ba
Najjači čaj: Za samo 24 sata vidjet ćete promjenu na tijelu
/ obs/Aldi
Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno "ludilo", posebno zato što je sve više onih koji su ga isprobali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju.

Sastojci:

- Zeleni čaj
- Cimet
- Lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa štednjaka, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu jušnu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šoljicu ovog čaja na prazan želudac. Drugu šoljicu možete popiti odmah nakon doručka, a treću navečer, neposredno prije spavanja.

Uz tri šoljice ovog čaja dnevno, značajno ćete smršavjeti, osobito na kritičnim tačkama tijela, poput trbuha, bedara i stražnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon tjedan dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve sedmice u prosjeku gubi oko osam centimetra u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba biti propraćen uravnoteženom prehranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije