Maleni trik uz koji ćete lakše doći do vrhunca s partnerom

Radiosarajevo.ba
Maleni trik uz koji ćete lakše doći do vrhunca s partnerom
Seksi i zavodljiv osmijeh, snažne ruke i ritmički bokovi - možda je to sve što tražite u jednom frajeru.

Bez sumnje, on će vas voditi do vrhunca, kaže autor knjige 'Mastering Multiple Position Sex: Mind-Blowing Lovemaking Techniques That Create Unforgettable Orgasms', Eric M. Garrison.

Međutim, postoji i još jedan dodatni poticaj, u trenucima kada niste raspoložene, a koja povećava šansu za dostizanje vrhunca. Riječ je o lubrikantu, piše 24sata.hr.

“Ta mala boca u svakom vas aspektu seksualnog života može učiniti zadovoljnijima. Uz samo malo lubrikanta, svaki dodir i pritisak doživljava se nježnije i ugodnije”, kaže Eric Garrison, njujorški seksolog.

A zbog same činjenice da ste vlažniji tamo dolje, vaš će se partner osjećati sigurnije, što će ga potaknuti da isproba nove poteze i s vama se okuša u novim položajima, te da tako zajedno gradite svoju intimnu priču i seksualnu historiju, kaže.

Uz to, ako ste bolje “podmazani”, spriječit ćete gubitak vlažnosti tokom samog odnosa, i ne samo da ćete time spriječiti bol tokom prodiranja ili samog seksa već će to pomoći da oboje održite stalan ritam koji većina žena treba za postizanje orgazma.

Njemu će biti lakše ulaziti i izlaziti, ali i mijenjati ritam, a takva dodatna stimulacija samo će pomoći u izgradnji seksualne napetosti i dovesti vas do vrhunca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije