Koje tri greške najčešće pravite kada se ljubite

Radiosarajevo.ba
Koje tri greške najčešće pravite kada se ljubite
Pinterest / Ilustracija
Ovo su tri najčešće greške koje pravite kad vam se usne spoje sa usnama vašeg partnera.

Agresivan početak

Sve što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnom životu. Agresivno spajanje usana neće probuditi strasti, već će vas ostaviti sa crvenilom na i oko područja usana.

Umesto toga započnite mekim spajanjem usana koje se pretvara u poljubac, a onda se on prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti.

 Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko "gura" jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali ni držanje jezika u svojoj usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekt.
Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnu, nježno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

Pogrešno ciljanje

Dok se ljubite mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje vazduha dobra stvar za vaše telo. U tom trenutku se možete odvojiti od partnera i kada ponovo počnete da se ljubite shvatite da ste pogrešno naciljali, odnosno usne ste nespretno stavili na nos, ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vješt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti sa ljubljenjem kao da se ništa nije dogodilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije