Klasik koji morate imati u ormaru zaludio je i najveće poznate ljude

Radiosarajevo.ba
Klasik koji morate imati u ormaru zaludio je i najveće poznate ljude
Instagram / Kylie Jenner
Tu i tamo iskoče modni trendovi koji poharaju svijet, a zatim netragom nestanu. To se, međutim, nikada ne dogodi klasičnim odjevnim komadima koji se mogu kombinirati na hiljadu načina, a uvijek izgledaju moderno i elegantno.

Jedan od njih je i crna dolčevita koja je u posljednje vrijeme pala u zaborav. Međutim, sve najveće svjetske zvijezde podsjetile su nas da postoji vrlo dobar razlog zašto staru dolčevitu i dalje držimo u ormaru - jer nikada nije demode. .

Kylie Jenner stvorila je iconic look uparivši crnu dolčevitu s hrabrim crvenim ružem za usne i strogom frizurom. Odjeća koju nosi nije ništa inovativno, ali djeluje snažno i skroz chic

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Klasične komade možemo kombinovat na sve moguće načine, a to je dokazala i trudna vojvotkinja Meghan Markle. Udobnu dolčevitu uparila je sa sakom i stvorila dovoljno poslovni i elegantni, ali istovremeno opušten look. 

Obogatite svoj ormar jednom dolčevitom, a onda na nju kombinirajte sve najveće trendove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije