Kako do snažnog orgazma u misionarskom položaju

Radiosarajevo.ba
Kako do snažnog orgazma u misionarskom položaju
Foto: Pixabay / Ilustracija

Misionarski položaj nije uopće toliko loš kao što slovi. S nekoliko malih trikova lako možete doživjeti gromoglasan orgazam...

Zapravo, šteta je da misionarski položaj ima toliko loš imidž. A upravo je u fazi (seksualnog) upoznavanja s novim partnerom vrlo intenzivan – zbog puno tjelesne blizine. Vidjet ćete: ako malo promijenite „početni položaj“, lako možete postići sjajan vrhunac. Želimo vam puno zabave pri isprobavanju.

1. Malo stisnite noge
Možda zvuči na prvu loptu kontraproduktivno, ali ima smisla: kad legne na vas, stisnite bokove umjesto da raširite noge. Tako će se on osjećati većim, a ti užom. Ako još snažnije pritisneš stražnjicu na podlogu, promijenit će se kut prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način.

2. Zamijenite pozicije
Da, dobro ste pročitali. Zamijenite uloge, ali ne da žena ide u „jahaći položaj“ na njega. Neka ženine noge budu ispružene, a muške lagano savijene i podignute. Uživajte u dominaciji žene i strasti koje vam pruža ova promjena perspektive.

3. Uključite i neku seksualnu igračku
Nove seksualne igračke su tako oblikovane da vam mogu pružiti nove doživljaje - i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadite ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju, pišu 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije