Jeste li spremni za dugo, voćno ljeto?

Sponzorisani tekst
Jeste li spremni za dugo, voćno ljeto?
Foto: Promo / Jeste li spremni za dugo, voćno ljeto?

Stiže NOVO osvježenje Juicy Ice Tea

Kako temperature u barometru postaju sve više, želja za idealnim osvježenjem sve je veća. Ako želite spremni dočekati dugo toplo ljeto, svakako se oboružajte napitkom koji će vas hidratizirati tijekom cijelog dana i pružiti vam super voćni doživljaj. Pravi izbor za to je Juicy, koji povodom 20. obljetnice predstavlja novog člana Juicy obitelji - Juicy Ice Tea. Novi Juicy Ice Tea dostupan je u dva okusa – šumsko voće i breskva, koji će vas oduševiti već na prvi gutljaj i omogućiti vam toliko željeno ledeno osvježenje.

Kada ste u pokretu, uživate u prirodi ili jednostavno šećete gradom Juicy Ice Tea u pakiranju od 0,5 l bit će vaš idealan suputnik, a kada doma želite razveseliti obitelj i prijatelje Juicy Ice Tea od 1,5 l doći će kao naručeno idealno piće za sve prilike.

Za sve ljubitelje ljetnih koktela donosimo i dva jednostavna recepta u kojima je glavna zvijezda upravo Juicy Ice Tea:

  • Berries Mojito

Pomiješajte usitnjeni led s Juicy Ice Tea napitkom s okusom šumskog voća, dodajte listiće svježe mente i pola cijeđene limete ili limuna te sve dobro povežite u šejkeru.

  • Peach on the beach

U blenderu pripremite pire od svježe breskve i pomiješajte ga s Juicy Ice Tea napitkom s okusom breskve, natrgajte svježi bosiljak i dodajte dvije velike kocke leda.

Sada ste spremni za dugo, voćno ljeto!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije