Jeste li čuli za "perec" pozu u seksu: Evo zašto parovi u svijetu luduju za njom

Radiosarajevo.ba
Jeste li čuli za "perec" pozu u seksu: Evo zašto parovi u svijetu luduju za njom
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ova seks poza je idealna za sve koji žele maksimalnu penetraciju i mogućnost istraživanja partnera istovremeno. Uz to, isprobavajući nešto novo, začinit ćete vaš seksualni život i dati mu novu iskru... 

Strani mediji raspisali su se o pozi za seks koja izluđuje mnoge parove. Perec poza pruža parovima mogućnost za duboku penetraciju kao u psećoj pozi dok održavate kontakt očima, piše The Sun.

Ako želite isprobati pozu ogromnog ljudskog pereca sa svojim partnerom, to bi moglo bi biti upravo ono što tražite i trebate u vašem seksualnom životu.

 

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima diljem svijeta, žene trebaju leći na bok, a njihov partner kleči kod njihovih koljena. Muškarac podiže ženinu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio. Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav 'posao' u ovoj vrlo strastvenoj pozi u kojoj su ljudima ruke slobodne da lutaju tijelima. Minimalni napor i maksimalni užitak.

Da biste prešli na sljedeći nivo, žena također može iskoristiti svoje slobodne ruke kako bi istražila svoje tijelo ili partnera, te na taj način povećala seksualnu napetost. A za još više uzbuđenja, zašto ne dodati vibrator ili lubrikant u miks, pitaju sa 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije