Istraživanje: Žene s ovom veličinom grudnjaka najsretnije

Radiosarajevo.ba
Istraživanje: Žene s ovom veličinom grudnjaka najsretnije

Veličina košarica od AA do F, skoro pa su garancija da ne postoje dva ista para na svijetu. Ipak, nedavna studija otkrila je da je najsretnija veličina C.

Najviše žena koje nose ovu veličinu grudnjaka rekle su da su zadovoljne svojim grudima, u usporedbi sa ženama koje nose druge veličine. Nacionalna britanska anketa, koju je provela Cosmetic Surgery Solicitors, zatražila je 871 žena da kažu što osjećaju prema svojim grudima, piše The Sun.

Oko 39 posto žena s C košaricom reklo je da voli ili im se sviđaju od pet opcija, uključujući da im ne smetaju, da ih ne vole ili da mrze svoje grudi.

Sljedeća najsretnija veličina bila je D i DD s 37 posto žena koje su rekle da vole ili im se sviđa njihova veličina, a za A i AA je bilo njih 34 posto. Iza njih je E s 29 posto žena koje su sretne veličinom, ali samo 27 posto žena s B-košaricom voli svoju veličinu grudi.

I usprkos širokom rasponu mišljenja, bez obzira na veličinu košarice, 38 posto ispitanica je reklo da im se "ne smeta" veličina njihovih grudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije