Internet hit: Zimska odjeća koja ima u sebi grijalicu

Radiosarajevo.ba
Internet hit: Zimska odjeća koja ima u sebi grijalicu
Foto: Amazon / Odjeća američkog brenda Ororo
Stiže nam zima, ranije pada mrak, večeri i noći su hladne, a to naročito osjećaju svi oni koji su i inače zimogrožljivi.

Da li ste ikada pomislili da bi bilo super da u džemperu, ili čak potkošulji, imate "ugrađen" radijator? Sada je to neko zaista i izmislio.

Američka kompanija "Ororo" lansirala je liniju odeće koja u sebi ima grejna tela, koja će sprečiti da vam ikada više bude hladno.

Britanski "Metro" prenosi da se ova kolekcija trenutno može naći samo na Internetu, i da su cene paprene, pošto su se tvorci dosetili da reše problem koji muči hiljade zimogrožljivih ljudi širom sveta.

Kada obučete neki njihov komad, zagrevanje ćete osetiti iz nekoliko različitih izvora, kao što su leđa, prednji deo ili čak rukavi i nogavice. Možete i podesiti temperaturu, odnosno na raspolaganju su vam četiri nivoa zagrevanja, a grejanje traje do osam sati nakon čega morate ponovo da "napunite" svoju odeću na punjaču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije