Idealne i savršene hlače: Ovaj model izdužuje noge i čudesno laska figuri!

Radiosarajevo.ba
Idealne i savršene hlače: Ovaj model izdužuje noge i čudesno laska figuri!
Foto: Pexels / Ilustracija

Pravi odjevni komad vašoj će figuri laskati i istaknuti ono najbolje, zato kad pronađete savršene hlače - čuvaj ih kao zlato. Baš takav idealan komad odjeće učinit će i da se puno bolje osjećate, čak i više od toga - da budete samouvjereni.

Ekspertice su zato pronašle savršene traperice zbog kojih ćete jedva čekati jesen! A možda ih i furati i ostatak ljeta, uz lepršavi topić i visoke sandale. Riječ je o trapericama rezanima oko gležnja, popularnim cropped jeans. Upravo će se one pobrinuti da imate savršenu figuru, a pritom će pomoći i njihova neutralna crna boja koja vizualno sužuje.

A zašto ih toliko volimo?

1. Lako ih je kombinirati
Čak i kad ne možeš odabrati što obući, tvoje crne traperice uvijek će te spremno dočekati. Bez obzira za što se odlučila, u njima ćeš uvijek izgledati i elegantno. Pristaju i košuljama, običnim majicama, kratkim i dugim topićima, vestama - ma svemu! Gornji dio samo trebaš prilagoditi svom raspoloženju, a ostalo prepusti trapericama koje će postati zvijezda svakoga tvog outfita.

2. Učinit će te mršavijom
A nikad nisi dovoljno mršava, zar ne? Ovaj model rezanih traperica u kombinaciji s tamnom bojom vizualno će izdužiti tvoje noge i ujedno ih stanjiti. Upravo traperice skraćene dužine pažnju usmjeravaju na područje oko gležnja čime automatski izgledaš viša i mršavija. Pun pogodak, zar ne?

3. Izaberi svoj stil
Rezane traperice model su koji ima jako puno varijacija. Velik izbor samo je još jedan plus za njih jer odlučiti možeš između onih s uskim nogavicama, boyfriend stila, trapezica... Svoj omiljeni model izaberi prema formi svog tijela kako bi istaknula ono što smatraš svojom prednosšću. Visok ili niži struk, uže ili šire nogavice, baggy ili slim, piše Miss7.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije