Horoskopski modni savjeti: Uskladite izgled i raspoloženje

Radiosarajevo.ba
Horoskopski modni savjeti: Uskladite izgled i raspoloženje
Pixabay / Ilustracija
Koliko vam astrologija može pomoći u određivanju datuma idealnih za ljetne avanture, može vam donijeti i pokoji koristan modni savjet.

Uskladite izgled s raspoloženjem, privucite pažnju i otkrijte koji modni stil odabrati za ovo ljeto!

Ovan

Cijele ste godine čeznuli za ljetom i sad konačno imate priliku zasjati. Ženski pripadnici znaka najbolje će se osjećati u ženstvenim krojevima, a umjesto živih boja i linija, kakve inače nose, prikladnije će im biti nježne i mekane tkanine ispod kojih se nazire figura. Boja sezone za oba spola je ljubičasta – za žene nježnije nijanse lavande, a za muškarce tamnija boja šljive. Umjesto nekog ludog printa, odaberite jednobojne odjevne predmete, a stavove izrazite modnim dodacima. Poznati Ovnovi koji se ističu stilom jesu Peyton Manning, Lady Gaga i Emma Watson.

Bik

Elegancija je vaše srednje ime. Držite se zemljanih tonova, klasičnih krojeva hlača i bermuda za muškarce te dugačkih zelenih i zemljanih boja maksi suknji i haljina za žene. Unesite dašak prirode u svoju garderobu, primjerice cvjetnim printovima. Neka modni detalji govore umjesto vas. Šešir širokog oboda, velike sunčane naočale u stilu Jackie O i razni šalovi su dobar odabir. Bezvremenskim modelima istaknut ćete se iz gomile. Lagana bijela košulja i suknja s cvjetnim uzorkom istaknut će Veneru kod ženskih pripadnika znaka, a traperice i jednobojna košulja naglasit će seksipil muškaraca. Od poznatih Bikova stilski se možete ugledati na Chrisa Browna, Adele i kraljicu Elizabethu.

Blizanci

S obzirom da vas simbolizira blizanačka dvojnost, uvijek imate najbolji smisao za stil i možete odabrati bilo što što vam se slaže s raspoloženjem. Zato spojite te svoje osobnosti kad je u pitanju moda za ljeto 2014. Za dnevni look odaberite jasne i strukturirane krojeve, crne olovka-suknje ili traperice s dublje izrezanom košuljom. Za večernji izlazak razmišljajte o tkanini – idealni su rastezljivi komadi koji će vam naglasiti liniju, a i nemojte se sramiti srebrne boje. I muškarci i žene Blizanci imaju stila i s lakoćom će pronaći lijepu, a udobnu kombinaciju. Tkaninama poput kože, brušene kože ili nečeg trećeg ukrašenog kamenčićima/metalnim kopčama istaknut ćete dijete u sebi. Od modnih ikona ugledajte se na Mary Kate i Ashley Olsen.

Rak

Jupiter se ovo ljeto nalazi u vašem znaku, što je svakako pozitivna stvar za vas. Ako već neko vrijeme niste potrošili novac na sebe, sad je idealno vrijeme da to napravite. Ženski pripadnici znaka trebali bi se ugledati na princezu Dianu, također Račicu, koja je bila oličenje elegancije s prikladnom dozom seksipila, a garderobu je bazirala na nježnim plavim tonovima, nijansama ružičaste i tirkizne. Razmišljajte o zalasku sunca na plaži kad birate boje koje ćete odjenuti. Nova haljinica za izlazak, ili dvije, to biste si trebali priuštiti i nećete zažaliti. Dobro ćete proći i sa životinjskim printom, ali s mjerom – maksi haljina zebrastog uzorka ipak nije za vas. Poznati Rakovi koji utjelovljuju klasični stil osim princeze Diane su Selena Gomez i Tom Cruise.

Lav

Ovog će se ljeta u vašem znaku naći niz planeta, što za vas znači više akcije, i to u pozitivnom smislu. Imat ćete želju izraziti svoju vatrenu osobnost jarkim bojama, no s obzirom da to i inače radite, odaberite nešto drugačije. Nova frizura možda je jedini modni potez koji vam je potreban ovo ljeto, a ni bojanje kose nije na odmet. Možda u crvenu boju? Ili barem pramenove. Također, zlatna boja će vam pristajati u svakom trenutku. Ma, što god odjenete, plijenit ćete pažnju jer će Sunce boraviti u vašem znaku. Tražite li zabavu ili ozbiljan odnos? Odjenite se u skladu s tim i sve će se posložiti kako treba. Za izlaske će biti idealna lepršava koktel haljinica za žene ili seksi majica s printom za muškarce. Ugledajte se na modne uzore poput Baracka Obame i Jennifer Lopez.

Djevica

Vi ste obožavatelj ranog ljeta kad, između ostalog, u miru možete uživati u plodovima napornog rada. Bili ste oprezni sa stilom cijele zime, a sad je vrijeme da se opustite i pustite mašti na volju. Jednostavnost je nešto u čemu se osjećate najugodnije, ali ovo ćete ljeto htjeti pokazati malo hrabrosti. Otpustite gumbe košulje, skratite suknje i gledajte na sebe kao na seksi djevojku koja se zna poigrati s modnim detaljima. Odaberite zemljane tonove upotpunjene zelenim nijansama i životinjskim printovima te imate materijala za cijelo ljeto! Poznate Djevice koje bi vam mogle zagolicati maštu kad je odijevanje u pitanju uključuju Michaela Jacksona, Adama Sandlera i Beyonce Knowles.

Vaga

Zahvaljujući vladajućem planetu Veneri jako uživate u bilo kakvim oblicima luksuzima, a ovo ljeto je idealno vrijeme da to istaknete. Želite nakit uz sve što nosite. S obzirom da spadate u zračne znakove, želite djelovati čisto i uredno u svakom trenutku. Dodajte malo blještavila svojoj uobičajenoj garderobi, torbicama ili na rukama i zasjat ćete u svakom trenutku ljetnih dana i noći. Vage općenito pridaju važnost sitnicama i modnim dodacima, kao sitnim znakovima luksuza. Pripadnici ovog znaka radije će pokazati skup sat ili novi par cipela pa si priuštite nešto takvo što ćete moći pokazivati cijelo ljeto, a ne više bezličnih komada. Poznate Vage koje bi vas mogle inspirirati stilom jesu Avril Lavigne, Wil Smith i Hilary Duff.

Škorpion

Čini se da ste tokom zime prikupili malo više kilograma nego što ste planirali, i to se počelo odražavati na vašem stilu odijevanja. Vjerojatno vam je dojadilo svakodnevno ustajati i razmišljati što odjenuti pa je vrijeme za obnovu garderobe. Ionako više vremena provodite na razmišljanje o drugim ljudima, pa je vrijeme za ulaganje u sebe. Jupiter radi za vas pa si možete priuštiti to da odvojite vrijeme i novac i preuzmete kontrolu nad svojim izgledom. Uživajte u što više boja ovo ljeto, posebno ako ste sami. Vrijeme je i da skratite suknje i počnete privlačiti pažnju koju zaslužujete. Kratke, rezane jakne izgledat će seksi na vama, posebno u hladnijim ljetnim večerima. Eksperimentirajte i podsjetite ljude na to koliko možete biti zabavni u odabiru odjeće. Odaberite neku odvažnu nijansu zelene, jarku ljubičastu i crvenu – svi će se okretati za vama. Poznati Škorpioni koji diktiraju modne trendove su Leonardo DiCaprio i Katy Perry.

Strijelac

U vašem vatrenom znaku ovog će se ljeta gužvati mnogi planeti, a to za vas znači puno zabave. Na listi ljetnih prioriteta neka vam budu putovanja i čitanje, a onda bi bilo korisno tome prilagoditi i izgled. Zašto ne biste kombinirali te dvije strane sebe – budite seksi knjižničarka po danu u dugačkoj, lepršavoj suknji i laganim majicama s etno motivima, a za navečer raspustite kosu i dodajte seksi modni dodatak već postojećoj kombinaciji. Svijetle, ali jarke boje također će istaknuti vašu zabavnu stranu. Narančasta je nova crna za Strijelce ovog ljeta, a uključite i nijanse crvene, boju senfa i printove. Seksi Strijelci na koje se možete ugledati u modnom smislu jesu Taylor Swift i Brad Pitt.

Jarac

Cijelu zimu ste, kao i uvijek, radili predano i neumorno i sad je vrijeme za opuštanje, čak i za vas! Tropski zemljani tonovi najbolje će se slagati s vašim raspoloženjem ovog ljeta, a s obzirom da ni inače ne riskirate puno u modnom smislu, vjerojatno ćete se držati prugica, a ne printa. Dugačke, lagane košulje, suknje i haljine divno će se složiti s vašom senzualnom stranom osobnosti. Muškarci mogu postići isti cilj košuljama i kratkim hlačama od laganih tkanina i ležernijih krojeva od onih koje nosite u uredu. Ako vam je sve to skupa previše sterilno, razbijte monotoniju tirkiznom kravatom, šarenim čarapama ili zelenim šalom. Opustite se, budite maštoviti koliko god želite i potrošite konačno novac na predmet koji već mjesecima potajno želite. Vrijeme je da se nagradite! Ugledajte se na Kate Middleton i Elvisa Presleyja od poznatih Jaraca.

Vodenjak

Kad je u pitanju modni izričaj, oko toga se nikad pretjerano ne uzrujavate. Radije se brinete o svijetu generalno. Ovog ljeta nećete ni morati trošiti previše vremena na svoj izgled kako biste privukli ljude i situacije koje želite. Isti cilj možete postići jednostavnim njegovanjem klasičnog stila, što ne zvuči nužno dosadno. To znači da ćete primjerice trapericama koje vam već dulje stoje u ormaru savršeno istaknuti svoju liniju. Kombinirajte ih s malo drugačijim topom. Što manje modnih dodataka, to ćete bolje izgledati i bolje istaknuti svoju osobnost. Ako baš ne možete odoljeti, za žene su idealni biseri, a za muškarce dizajnerski sat ili cipele. Od poznatih Vodenjaka ugledajte se na Jennifer Aniston i Taylora Lautnera.

Ribe

Od silne retrogradne akcije koja se dešavala među planetima cijele zime, a utjecala je na vas, spremni ste izaći iz svog brloga i pokazati veselje. I trebate to učiniti. Odjećom recite kako se osjećate. Nježne tkanine istaknut će vašu lepršavost i dat će vam ugodan osjećaj na koži, od čipke preko svile do satena. I muškarci i žene trebali bi odabrati šire i opuštene krojeve u kojima se osjećaju ugodno jer ćete ovog ljeta puno putovati. Od boja odgovaraju vam nježne nijanse ružičaste i plave. Inspiraciju potražite kod poznatih Riba poput Carrie Underwood, Rihanne i Jon Bon Jovija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije