Hillary Clinton izgleda drastično mlađe: Šta se desilo bivšoj prvoj dami SAD?

Radiosarajevo.ba
Hillary Clinton izgleda drastično mlađe: Šta se desilo bivšoj prvoj dami SAD?
EPA / Hillary Clinton

Supruga nekadašnjeg američkog predsjednika Billa Clintona i bivša kandidatkinja za predsjednicu Hillary Clinton se pojavila u javnosti u prilično mlađem izdanju. Nedugo poslije su počela nagađanja šta se desilo Clinton.

Ova 72-godišnja političarka se pojavila na Broadwayu u New Yorku. Stručnjaci za estetsku hirurgiju smatraju da je za njen mlađahni izgled vjerovatno zaslužan plastični hirurg, piše Index.hr.

Na njoj je bilo manje bora, a obrazi su istaknutiji.

Hillary Clinton - undefined

Foto: Instagram: Hillary Clinton

Ljekar Ross Perry tvrdi da je Clinton "genetski blagoslovljena" zdravom kožom. Ali da bi ova promjena mogla doći zbog ubrizgavanja botoksa i filera, te hirurškog zahvata poznatog kao blefaroplastika odnosno podizanje kapaka.

"Hillary Clinton izgleda fantastično, a manji tretmani tokom godina su ovu promjenu učinili manje dramatičnom. Čelo joj je posebno glatko, što je vjerovatno rezultat ubrizgavanja botoksa. Kod nekog ko ima 72 godine očekivao bih vidjeti više bora na čelu i oko očiju. Moguće je da se podvrgnula i blefaroplastici te uklonila višak kože oko očiju", rekao je za Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije