GeloRevoice pastile za grlo vraćaju dobar glas

Radiosarajevo.ba
GeloRevoice pastile za grlo vraćaju dobar glas
GeloRevoice / Ilustracija
GeloRevoice pastile za grlo s hijaluronskom kiselinom nude efikasnu zaštitu usne šupljine i sluznice grla koje mogu biti nadražene zbog različitih uzroka.

Uzimanje pastila GeloRevoice otklanja promuklost, simptome bolnog grla i ždrijela te ublažava suhi kašalj.

Pastile za grlo GeloRevoice zahvaljujući posebnom hidrogelnom kompleksu s hijaluronskom kiselinom dugotrajno vlaže i štite sluznicu grla i ždrijela.

Kao dokaz koliko su ove pastile dobre za grlo, pogledajte video koji vam donosimo iz radijske redakcije, gdje je u trenutku početka emisije na Radio Sarajevu, novinaru Dini Ćatoviću kašalj napravio problem te je emisiju prekinuo kolega Emir Saračević koji mu je donio pastile kako bi problem kašlja bio riješen.

"Ovo je bila generalna proba, ako se desi situacija. Ostavi GeloRevoice da nam stoji kad zatreba... Sve je OK. Riješio sam problem s grlom zahvaljujući pastilama i mogu reći da je odlična stvar", rekao je Ćatović nakon čega se emisija na Radio Sarajevu mogla dalje nastaviti. 

Pastile za grlo GeloRevoice zahvaljujući posebnom hidrogelnom kompleksu s hijaluronskom kiselinom dugotrajno vlaže i štite sluznicu grla i ždrijela.

GeloRevoice pastile ne sadrže šećer, gluten ili sastojke životinjskog porijekla tako da su primjerene za dijabetičare, bolesnike s celijakijom, vegetarijance i vegane.Također, nema podataka o štetnosti pastila GeloRevoice za vrijeme trudnoće i dojenja.

Pastile GeloRevoice možete uzimati u intervalima ili duže vremena. Ako se vaši akutni simptomi (npr. visoka tjelesna temperatura, otečeno ždrijelo, bol u udovima) ne poboljšaju za tri dana ili se čak pogoršaju, posavjetujte se s ljekarom. Uzimanje pastila GeloRevoice ne preporučuje se bolesnicima s oslabljenim izlučivanjem sline (npr. Sjögrenov sindrom).

Pastile za grlo GeloRevoice medicinski su proizvod i na raspolaganju su u svim apotekama i specijaliziranim trgovinama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije