Fitness trenerica tvrdi: Ova promjena će vam pomoći pri skidanju kilograma

Radiosarajevo.ba
Fitness trenerica tvrdi: Ova promjena će vam pomoći pri skidanju kilograma
Pinterest / Ilustracija

Ako je vjerovati dugogodišnjoj trenerici koja je i sama muku mučila s viškom kilograma, ova promjena drastično utječe na uspješnost mršavljenja.

Naime, Sarah Foster, instruktorica fitnessa s 30-godišnjim iskustvom, ispričala je za Women's Health kako je do ovog zaključka došla u periodu kada je i sama pokušavala skinuti nekoliko kilograma viška.

Izjavila je kako se mučila sa sedam tvrdoglavih kilograma koji su je dijelili od njene idealne kilaže. Iako je pretežno jela zdravo i sama kuhala svoje obroke, navečer bi često zbog umora naručila neki obrok.

Sarah tvrdi da, iako vam se možda čini da naručujete zdravu večeru koja vam ne može škoditi, uvijek postoje takozvane skrivene kalorije jer nikada ne možete biti sigurni što su kuhari u restoranu zbilja stavili u vaše jelo.

Nakon uvođenja promjene Sarah je i sama vidjela da su se kilogrami napokon počeli topiti, a isto je savjetovala i svojim klijentima koji su također bili jako zadovoljni svojim rezultatima.

Iako nema ništa loše u tome da se povremeno počastite obrokom u restoranu ili naručivanjem hrane, činjenje istog na dnevnoj bazi može rezultirati drastičnom promjenom na vagi koju zasigurno ne želite.

Stoga radije na početku dana odmah pripremite jednostavan obrok poput salate s tunom ili piletinom koji će vas čekati kada dođete kući s posla i za koji ste sigurni da sadrži samo dobre i zdrave namirnice, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije