Posebne aktivnosti / Doživi finale Lige prvaka uz Heineken

17. 07. 2017. u 10:44:00 Promotivni tekst

Shares:0

Heineken je dugogodišnji sponzor Lige Pravaka i svake godine povodom ovog velikog takmičenja, Heineken organizira posebne aktivnosti ljubiteljima Heinekena.

Ovogodišnji dobitnici glavne nagrade nagradne igre "DOŽIVI FINALE LIGE PRVAKA" imali su priliku uživati u nezaboravnoj Heineken avanturi na luksuznom kruzeru.

Sretni dobitnici su nam došli iz Mostara, Gračanice i Banje Luke i nakon povratka s putovanja nisu krili oduševljenje, a dobitnik iz Gračanice je izjavio da ima samo jednu pritužbu: "Imam samo jednu zamjerku na putovanje, što nije duže trajalo".

Dobitnike je dočekala Heineken ekipa u luci u Ateni, gdje su se ukrcali na Heineken kruzer i prvu večer Heineken je pripremio direktni prenos finala Lige Prvaka između Juventusa i Real Madrida i to na otvorenom moru. Drugi dan putovanja su proveli na grčkom otoku Mykonos, a u večernjim satima svi su uživali u Heineken party-u.

Na iznenađenje dobitnika, na kruzeru ih je dočekao i poseban Kapetan - dva puta proglašen najboljim igračem svijeta, fudbaler koji je osvoji Ligu prvaka i bio kapetan brazilskog tima – Kapetan Ronaldinho! Treći dan Heineken kruzer se vratio u luku, a dobitnici su imali priliku obići i ovaj antički grad.

Ove godine su svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imali priliku pogledati i novi Heineken TV spot u kojem se u glavnoj ulozi našao Jose Mourinho, dvostruki osvajač Lige Prvaka. Mourinho se u TV spotu na jedan stranstven način obraća navijačima i poziva ih da se pripreme za utakmicu. Ova saradnja je potvrda da se najbolje stvari uvijek vežu jedna za drugu.

NEMA KOMENTARA