Promo / Prepoznatljive dizajnerske cipele i torbice Dogo® možete naći i u Sarajevu

19. 09. 2018. u 09:12:00 Promotivni tekst

Shares:0

Sinoć je u Alta Shopping Centru u Sarajevu otvorena prva Dogo® radnja poznata po živopisnom i zabavnom dizajnu proizvoda.

Svečani, radosni, energični i ludi svijet provokativnih crteža apliciranih na cipelama i torbicama privukao je pažnju velikog broja posjetilaca.

Dogo® prve printane cipele u svijetu svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja. Njihove prodavnice možete naći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barcelone, Dohe, Istanbula, Las Vegasa, a od jučer i u Sarajevu.

Čini se da veganski i ručno rađeni proizvodi iz njihovog asortimana svojim korisnicima nude prepoznatljiv stil života i način izražavanja. U prodavnici Dogo Sarajevo izloženo je oko 150 originalnih uzoraka, koji će se, kako kažu, redovno osvježavati novim dizajnerskim uzorcima apliciranim na cipelama, torbicama i ruksacima.

Dogo Sarajevo je povodom otvaranja upriličilo i promotivno sniženje svih artikala u visini od 20 i 30 procenata. O kakvom je asortimanu riječ, pogledajte u našoj galeriji.

NEMA KOMENTARA