Deset stvari koje možete uraditi da usrećite ženu

Radiosarajevo.ba
Deset stvari koje možete uraditi da usrećite ženu
Pixabay / Ilustracija
Za uspjeh i sreću u životu veoma je važno kakav je vaš odnos prema najbližima.

Mnogo je lakše i ljepše odabrati ljubaznost i dobrotu prema drugima, nego hraniti se inatom.  Usrećiti nekoga podrazumijeva zadovoljstvo za obje strane. 

A ako je osoba koju želite usrećiti vaša supruga, onda ovih nekoliko savjeta koje nam daje David Wolfe pouzdano vode do harmonije i zadovoljstva.

1. Kućni poslovi: Čak i male kućne obaveze gomilaz će se ako je vaša supruga jedina koja ih obavlja. Uradite neki od tih poslova i vaša partnerka osjetit će se više cijenjena.  Napunite mašinu za suđe, uključite mašinu za veš, iznesite smeće ili samo počistite za sobom. 

2. Uvažite njene potrebe:  Pitajte je šta želi za večeru, tako ćete joj pokazati da vam je stalo do njenih želja i potreba.

3. Saslušajte je: Kada vam se žena otvori i počne pričati o svojim problemima, to ne znači da od vas traži rješenje. Ponekad joj je potreban neko da je sasluša. 

4. Riječi zahvalnosti i ljubaznosti: Svako "hvala" i "molim" donose dalekosežne prodnosti.

5.  Podarite joj komplimente: Komplimentirajte svojoj supruzi kada isproba nešto novo.

6. Preuzmite odgovornost: NIko ne voli da mu se prigovara, stoga preuzmite odgovornost i uradite svoj dio posla bez da vas ona napomminje na to. 

7. Slušanje, izvinjenje, promjena... 

8. Pitajte je za mišljenje: Ona je vaša partnerica i podrazumijeva se da će biti uključena u velike odluke. Na taj način može unijeti i novu perspektivu. 

9. Podržite njene snove: To je mnogo lakše nego što mislite, jedino što treba je obezbijediti joj vrijeme i sredstva da ih ostvari. 

10. Recite joj da je volite: Vaše riječi i djela mnogo utiču na to kako se vaši najdraži osjećaju.  

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije