Da li je ovo posao iz snova: Za tri sedmice možete zaraditi 6.800 KM

Radiosarajevo.ba
Da li je ovo posao iz snova: Za tri sedmice možete zaraditi 6.800 KM
Foto: Dreamstime / Ilustracija

Jedna od najvećih britanskih putničkih agencija kompanija Ocean Florida objavila je za mnoge oglas za posao iz snova.

Sastoji se od obilazaka zabavnih parkova u Orlandu, uključujući i Disneyev s prijateljom po izboru.

Uživat će tri sedmice i za to dobiti oko 6.800 KM.

U oglasu Ocean Floride kažu da „traže nekoga ko uživa u vožnjama, vatrometu, predstavama, ukusnoj hrani i druženju sa simpatičnim Disneyevim likovima, i to u nekim od najboljih tematskih zabavnih parkova na svijetu“.

Kandidati koji zadovolje na intervjuu provesti će u aprilu ili maju ove godine pune tri sedmice u zabavnim parkovima glavnog grada Floride, odakle će javljati kako su zadovoljni s njihovom ponudom - a posjetit će Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort i SeaWorld.

Od njih se traži da imaju iskustva na društvenim mrežama, da znaju snimiti fotografiju i videozapis u kojima prikazuju iskustvo u parkovima, i eventualno da to isto postave na društvene platforme Ocean Floride.

Putnička agencija preuzima troškove puta i smještaja za kandidata i za prijatelja u pratnji, a uz to im daje i dnevnice za troškove svega što parkovi nude.

Besplatne će propusnice kandidatima osigurati da što manje vremena gube u redovima za karte. Da bi što lakše odradili ove zadatke dobit će i Go Pro kameru i Fitbit pametni sat - da zabilježe i pošalju svaki zabavni trenutak s nezaboravnog putovanja.

Zainteresirani trebaju samo ispuniti jednostavan upitnik i smisliti odgovor na pitanje Ocean Floride koje glasi „koji bi Disneyev lik najradije bili i zašto“.

Ako imate 18 ili više godina, do 31. januara se ovdje možete prijaviti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije