Čudni savjeti slavne glumice: Izvedite ovaj ritual da prebolite bivšeg

Radiosarajevo.ba
Čudni savjeti slavne glumice: Izvedite ovaj ritual da prebolite bivšeg
EPA / Arhiv
Nakon svih čudnih i misterioznih stvari koje se prodaju na stranici popularne glumice Gwyneth Paltrow “Goop”, sada je izašao i jedan vrlo čudan tekst.

Posljednji savjet koji stiže sa stranice glumice je sljedeći: “Spalite svoje grudnjake ukoliko želite da prebolite bivšeg dečka”.

Osoba koja je napisala ovaj članak smatra da donji veš može da posjeduje negativnu energiju i sjećanja na davni plamen ljubavi što ima utjecaj na patnju.

Na stranici se pojavila informacija da je spaljivanje grudnjaka ritual čišćenja koji je dizajnirala ekspert za veze, izvjesna Suzana Galard.

Suzana je ispričala priču o ženi koja je kupila prelepi donji veš dok je bila u vezi, kako je raskinula veš je završio u fioci, a ona se svaki dan osjećala loše.

“Donji veš koji ste nosile dok ste bile u vezi sa bivšim partnerom može da sadrži otrovne dijelove te veze sa tako bolnim sjećanjima”, kaže Suzan.

Ona uopšte ne uzima u obzir činjenicu da većina žena kupuje donji veš zbog sebe, a ne kako bi zadovoljilo svog partnera.

“Spaljivanje grudnjaka je zapravo moćno sredstvo u zacjeljivanju”, napisala je, a onda otkrila i kako bi taj ritual trebalo da izgleda kako bi povrijeđene dame privukle novu osobu u svoj život:

1. Pronađite sigurno mjesto gdje možete da zapalite vatru (Možete da pozovete i par prijatelja da vam se pridruže).

2. Prije nego što krenete, možete da ispišete nekoliko riječi ili rečenica o opraštanju.

3. Bacite vaš veš u vatru.

4. Posmatrajte pažljivo kako gori. Sada znate da je vaša prošlost daleka i da slijedi divna budućnost, prenosi B92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije