Četiri jednostavna načina kako osvježiti seksualni život

Radiosarajevo.ba
Četiri jednostavna načina kako osvježiti seksualni život
Pixabay / Ilustracija
O intimnim razgovorima s partnerom nije lako dijeliti savjete jer biste vi sami najbolje trebali znati što vašem partneru odgovara, što voli, što njega ili nju uzbuđuje i slično.

Međutim, neke smjernice možete poslušati, a onda ih preoblikovati prema vlastitim željama.

Želite li malo začiniti seksualni život, unijeti nešto novo, promijeniti svakodnevnicu, "prljavi razgovori" nisu loša ideja, piše Jutarnji list.

Donosimo vam četiri savjeta, jednostavnih načina kako se opustiti i započeti avanturu s partnerom.

1. Razmislite što volite na svom partneru. To može biti njegova stražnjica, ruke, lice ili stopala, ili njezine grudi, ramena, usne ili oči, što god vas privlači. Neka vam to bude početna tačka, razmislite o tome i recite mu kako se osjećate.

2. Zafrkavanje, čak i ono koje sadrži podbadanje, produbljuje odnos među partnerima i zbližava ih. Kroz šalu mu iznesite svoje planove, ali neka budu intimni!

3. Opišite partneru kako se osjećate dok vas mazi i općenito dok vodite ljubav, on to mora znati, a osim toga to će ga sigurno uzbuditi.

4. Najjednostavniji način za jedan oblik prljavog razgovora je da mu, ili njoj, date do znanja što želite da vam radi, svojevrsne upute.

Naravno, ovo su općeniti savjeti, a na vama je popuniti praznine i prema vlastitim željama započeti razgovor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije