Bliži se Valentinovo: Obradujte voljene poklonom iz Slatkog Dućana Čardakli

Promotivni tekst
Bliži se Valentinovo: Obradujte voljene poklonom iz Slatkog Dućana Čardakli
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Slatki Dućan Čardakli
Bliži se Valentinovo, dan kada s posebnom pažnjom darujemo svoje voljene, iskazujemo im ljubav i zahvalnost što su dio naših života.

Posjetite Slatki Dućan Čardakli i pronađite idealan poklon koji će izmamiti osmijeh zahvalnosti na lice drage vam osobe.

Slatki Dućan Čardakli nalazi se u BBI centru (etaža -1) u Sarajevu, a nudi visoko kvalitetnu Melodi čokoladu, kao i druge slastice, mnoge unikatne aranžmane i poklone.

Odvagnuti između želje da obradujemo svoju ljubav, bilo da je u pitanju djevojka, žena, dečko, suprug..., s realnim mogućnostima i pojedinačnim ukusima nikada nije lako.

Srećom, bogat program čokoladnih badema, ekskluzivnih pralilna, dječiji program gumenih bombona i plišanih igračaka u Slatkom Dućanu Čardakli riješit će sve Vaše muke oko izbora savršenog poklona.

Za više informacija, kontaktirajte nas na 033 261-135, 061 712 177 ili posjetite Facebook stranicu Slatki Dućan Čardakli-Seif d.o.o.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije